Aktuale

Likaj: Emocion i veçantë të shohësh më të vegjlit tanë të ulur përsëri në bankat shkollore

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj ka thënë se është emocion i veçantë të shohësh më të vegjlit tanë të ulur përsëri në bankat shkollore.

“Ministria e Arsimit, bashkë me institucionet e tjera relevante, do të jetë gjithmonë afër institucioneve shkollore për ta menaxhuar sa më mirë procesin mësimor, por bashkëpunimi i të gjithë akterëve të përfshirë në shkollë, është i një rëndësie të veçantë”, u shpreh Likaj përmes Facebook.

Likaj është shprehur se maska, distanca dhe higjiena, janë tri rregullat themelore që na ndihmojnë të mbajmë hapur shkollat dhe fëmijët të arsimohen dhe edukohen në shkollë.

the authorSamir Dalipi