Aktuale

Limaj: Ne kërkuam dy orë shtyrje të seancës, kryesuesit e mbylli

Lideri i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj ka deklaruar se arsyeja pse kanë kërkuar një shtyrje prej dy orëve si koalicion fitues, ishte që të konsultohen dhe të bashkëbisedojnë në mënyrë që të kalojnë në hapin e dytë, konsolidimin e institucioneve tjera.

“Zgjedhja e organikeve të Kuvendit është procedurë teknike dhe asnjëherë nuk ka pas problem, pasi e thotë qartë ligji. Ne kërkuam shtyrje prej dy orëve por kryesuesi e mbylli”, tha ai./KosovaPress/