Aktuale

Limaj në Mitrovicë zotohet për investime në ekonomi

Lideri i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, gjatë fushatës zgjedhore që ka mbajtur të martën në Mitrovicë, ka thënë se ana e Mitrovicës është pjesa më problematike që kërkon zgjidhje të menjëhershme.

Ai është shprehur se ky rajon ka nevojë për investime në fushën e ekonomisë.

“Ne do të angazhohemi fuqishëm që të investojmë në ekonomi, sidomos në blegtori për rajonin e Shalës. Kjo pjesë e Kosovës fuqizohet vetëm me zhvillim ekonomik”, ka thënë Limaj.

Hysni Ahmeti, kryetar i Nisma-s në Mitrovicë, tha se është koha që të gjithë t’i përvishemi punës.

“Të gjithë së bashku, me përkrahjen e juaj qytetarë të nderuar dhe me votën tuaj do t’i realizojmë premtimet, si dhe do të jemi faqebardhë para atyre që kanë dhënë jetën për liri, shtet dhe prosperitet”, ka thënë ai.