Sport

Maldini: Milani në kaos!

Veteran italian, Paolo Maldini thotë se nuk ka rol të përcaktuar qartë dhe as udhëzime nga presidenti në Milano.

Mbrojtësi legjendar ka qenë i shpallur për një pozicion si ambasador i klubit, por tani sheh zbutjen e marrëdhënieve midis mjedisit dhe pronësisë së re nga Kina.

“Ka shumë konfuzion në klub. Nuk ka ndonjë rol të përcaktuar qartë, as nuk ka udhëzime të qarta nga presidenti Silvio Berlusconi”, ka thënë Maldini për Marca, transmeton Telegrafi.

“Në mënyrë të pashmangshme, rezultatet pësuan ndryshim të madh. Unë mendoj se nevojiten njerëzit që dinë në lidhje me futbollin dhe të cilët ishin pjesë e Milanit të madh”

“Ka shumë lojtarë të cilët përcaktuan historinë e klubit dhe që mund të ofrojnë kontributin e tyre. Por tani kjo nuk është se si ajo do duhet të ishte”, përfundoi kapiteni legjendar i Milanit.