Aktuale

Maqedoni, Kodra e Diellit mbulohet nga bora

Ashtu si u parashikua dje se në Maqedoni do të fillojë të bjen borë, ashtu edhe ndodhi…

Ashtu si u parashikua dje se në Maqedoni do të fillojë të bjen borë, ashtu edhe ndodhi, Kodra e Diellit u mbula me borë.

Nuk ka informacione me sa centimetra e ka mbuluar bora malin Sharr por ajo që shihet nga fotografitë, është bukuri dhe shpresë për një sezon të mrekullueshëm.