Aktuale

Maturantë, një lajm i rëndësishëm për ju

Për shkak të disa problemeve teknike dhe Festës së Bajramit të Madh, publikimi i rezultateve të testit të Maturës Shtetërore 2018 do të bëhet më datë 21 qershor 2018.
Maturantët kanë të drejtë ankese 3 ditë pune, ndërsa publikimi i rezultateve të ankesave do të bëhet më datë 27 qershor 2017, njofton Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Këtë vit organizimi i testit u bë në katër regjione, për shkak të menaxhimit sa më të mirë të testit.

Kujtojmë që kishte raste të shumta kur nxënësit tentuan të kopjojnë përmes rrjeteve sociale, apo edhe metodave të tjera, ndonëse ministri tha se do të mënjanohet diçka e tillë.

Ai tha se telefonat nuk do të lejohen gjatë testimit, madje edhe administratorët e testit nuk do të lejohen të kenë telefona.

the authorSamir Dalipi