Tech

Mazda sjell përditësime te CX-3 dhe prezanton modelin e ri

Mazda ka sjell përditësimin e ri të teknologjisë në modelin e ri CX-3, dhe ka prezantuar një model special.

Mazda ka përditësuar CX-3 e ri me sistemin kontrollues G-Vectoring dhe ka përditësuar edhe sistemin e frenave.

Modeli i ri CX-3 GT Sport, ka motor 2.0-litërsh 118 kuajfuqi dhe është i limituar në vetëm 500 njësi.

Versionet manuale dhe automatike janë në dispozicion për 23 mijë funte.

the authorE B