Aktuale

Mbahet ceremonia e ndërrimit të komandës së KFOR-it

Sot në komandëne KFOR-it “Film City”, zhvillohet ceremonia e ndërrimit të komandës së KFOR-it.

Komanda do të kalojë nga gjeneral majorit Giovanni Fungo tek komandanti i ardhshëm i KFOR-it, gjeneral major Salvatore Cuoci.

Pas ceremonisë së ndërrimit të komandës, komandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëta në Napoli, admirali James G. Foggo III dhe komandanti i ardhshëm i KFOR-it, Gjeneral Major Salvatore Cuoci, do të prononcohen për media.

the authorE B