Aktuale

Mbahet takimi i komisionit miks të Ekspertëve të Përbashkët të Kosovës dhe Maqedonisë

????????????????????????????????????

U mbajt takimi i radhës i komisionit miks të Ekspertëve të Përbashkët të Kosovës dhe Maqedonisë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.Në Ministrinë e Punëve të Brendshme,komisioni miksi Ekspertëve të Përbashkët të Kosovës dhe Maqedonisë, kanë zhvilluar takimin e radhës, ku u diskutuan temat rreth ecurisë dhe mbarëvajtjes së punëve rreth përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme për fillimin e ndërtimit të objektit të pikëkalimit të përbashkët kufitar “Stançiç – Bellanoc”.Në kuadër të këtij takimi janë shqyrtuar të gjitha veprimet e ndërmarra nga komisioni, si dhe u diskutuan edhe çështjet e bashkërendimit të aktiviteteve të përbashkëta për funksionalizimin sa më të shpejtë të pikëkalimit të përbashkët kufitar “Stançiç–Bellanoc”.Të dyja palët u dakorduan që të ndërmerren të gjitha veprimet e nevojshme para mbledhjes së përbashkët të dy qeverive të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë