Fun

Mban frymën 6 minuta në pishinën më të thellë në botë

Artistja dhe koreografja nënujore Julie Gautier performon në pishinat më të thella të botës.
Ajo performon për disa minuta, duke e mbajtur frymën përgjatë pjesëve të ndryshme të rutinës para se të del në sipërfaqe.

Videoja më poshtë, është realizuar në pishinën më të thellë në botë afër Venecias në Itali, transmeton Gazeta Express.

Në video, artistja performon një vallëzim përderisa mban frymën në ujë për 6 minuta.

the authorBurbuqe Metolli