Fun

Mbishkrimet më qesharake mbi varreza, do t’ju bëjnë të qeshni më shumë sesa duhet

Është e rëndësishme të mos e merrni jetën (ose vdekjen) shumë seriozisht.

Kur mëson të qeshësh me dështimet dhe fatkeqësitë e tua, atëherë mund të ndalosh dhe të kapesh në gjëra të vogla dhe të jetosh një jetë më të lumtur e më të lumtur.

Më poshtë janë 17 varre të njerëzve që dinë të qeshin me veten e tyre deri në fund! /Lajmi.net/