Rajon & Botë

Më tepër se 225 mijë vdekje nga COVID-19 në SHBA

SHBA vazhdon të regjistrojë shifra të larta të infeksioneve të reja me koronavirus.

Janë të paktën 8,690,143 raste të koronavirusit në SH.B.A. dhe të paktën 225,588 njerëz kanë vdekur nga virusi, sipas regjistrimit të rasteve të Universitetit Johns Hopkins, raporton Cnn, transmeton lajmi.net.

Deri më sot sot, Johns Hopkins ka regjistruar 54,177 raste të reja dhe 359 vdekje të raportuara.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Distrikti i Kolumbisë dhe territore të tjera të SH.B.A., si dhe raste të riatdhesuara.

the authorGazetaKNN