Rajon & Botë

Meksika, Italia dhe Hungaria me ambasadorë të rinj në Maqedoni

Meksika, Italia dhe Hungaria kanë vendosur të rifreskojnë përfaqësitë e tyre diplomatike në Maqedoni duke emëruar ambasador të rinj, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Kryetari i Maqedonisë Gjorgje Ivanov sot ka pranuar letrat kredenciale për tre ambasadorët e sapo emëruar.

Ambasador i ri i Italisë në Maqedoni është: Carlo Romero,

Ambasador i ri i Hungarisë në Maqedoni është: Ishtvan Laslo Duks,

Ambasador i ri i Meksikës në Maqedoni është: Antonio Garsija Blanko.