Kuriozitete

Menduan se kishte një cifël të vogël druri në mish, por ajo që doli i shokoi të gjithë

Momenti kur në mish na futet një cifël e vogël druri, dhimbja është e papërshkrueshme.

Gjaku vlon në brendësi dhe ne nuk jemi në gjendje që të përceptojmë madhësinë ose vogëlsinë e objektit që mund të na jetë futur në mish. Të njënjtën gjë në fakt menduan dhe miqtë e këtij djali, se ai kishte thjesht një ashkël të vogël druri në këmbën e tij, por ajo që doli i shokoi të gjithë.

Shikojeni videon dhe mjetin që përdorën ata për t’ia nxjerrë nga këmba “ciflën e vogël” të drurit.