Shëndetësi

Meny e lirë për humbje të shpejtë të peshës: DIETA MJEKËSORE shkrin tepricën e kilogramëve

Dieta e thjeshtë mjekësore dhe paksa e rreptë për vetëm një muaj shkrin tepricën e kilogramëve të cilët tashmë një kohë të gjatë ju mundojnë!

Zgjat një muaj, ndërkaq menyja është e bërë për 11 ditë, me kusht që pas aplikimit të parë duhet ta përsëritni edhe dy herë, kështu që dieta zgjat gjithsej 33 ditë.

Për rezultat më të mirë, është e nevojshme të hani vetëm deri në orën gjashtë pas dite, pas kësaj kohe asgjë tjetër.

Gjatë dietës mund të pini çaj dhe/apo kafe pa kufizim të sasisë, të ëmbëlsuar me ëmbëltues artificialë, mirëpo më mirë është që të pihet uji i zakonshëm, transmeton Telegrafi.

Menyja për 11 ditë:

Dita e parë – perime të ziera: të freskëta apo të ziera pa vaj…

Dita e dytë – mish të zier (salsiçe apo mish viçi)

Dita e tretë – patate të ziera

Dita e katërt – jogurt;

Dita e pestë – vezë të ziera (më së shumti 9 kokrra)

Dita e gjashtë – pemë (të përziera)

Dita e njëmbëdhjetë – patate të ziera + jogurt

the authorSamir Dalipi