Tech

Mercedes zbulon dizajnin e ri NFT të artit F1 për Miamin

Në bashkëpunim me sponsorin e ekipit FTX, shkëmbimin e kriptomonedhave, një sërë koleksionesh dixhitale janë lansuar për fundjavën e Miamit.

Këto përfshijnë dizajne të veçanta nga artisti Mad Dog Jones, vepra artistike e të cilit me një makinë Mercedes F1 do të zbukurojë ”krahët e pasmë” të Lewis Hamilton dhe George Russell në Miami.

Pas fundjavës së garës, Mercedes dhe FTX do të nxjerrin në ankand krahët e pasmë, së bashku me NFT-të përkatëse.

Kjo do të ndihmojë në mbledhjen e parave për Ignite, iniciativën e përbashkët bamirëse e shtyrë nga ekipi dhe Misioni i Hamilton44 për të ndihmuar në mbështetjen e diversitetit dhe përfshirjes më të madhe brenda sportit motorik.