Rajon & Botë

Merkel thërret për përmirësimin e marrëdhënieve Gjermani-Turqi

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka bërë thirrje sot që të bëhet çdo gjë që është e mundur në mënyrë që të zgjidhen mosmarrëveshjet mes Gjermanisë dhe Turqisë që janë, siç thuhet që tash kanë dal në pah.

“Nga këndvështrimi ynë, përmirësimi i marrëdhënieve gjermano-turke është me vlerë, por duke u bazuar në vlerat tona dhe pritjet tona”, tha Merkel.