Shëndetësi

Metabolizmin mund ta nxisni me këto ushqime

Për trupin dhe mendjen është gjithmonë me rëndësi që edhe metabolizmi të jetë në rregull.

Kjo ndodh kur ju bën ushtrime të rregullta, duke bërë gjumin e duhur,por edhe duke pirë shumë ujë.

Janë këto tri gjëra të cilat shpejtojnë metabolizmin tuaj, transmeton Klan Kosova.

Por këto nuk përfundon gjithçka.

Më poshtë është lista e ushqimeve që gjithashtu ndihmon në këtë drejtim.

Speca djegës

Drithrat

Brokoli

Supa

Kafeja dhe çaji i gjelbër

Molla dhe pjeshka

Erëza

Agrume

Ushqime të larta me kalcium

Arra