Tech

Microsoft do të shuajë linjën Surface

Sipas kompanisë Canalys, Microsoft pritet të ndalojë të sjellë modele të reja të Surface deri në vitin 2019.

Askush nuk beson se Microsoft dëshiron të vazhdojë me shitjen e pajisjeve Surface, pasi që nuk e konsiderojnë burim të madh të të hyrash për kompaninë.

Microsoft më tepër të hyra krijon nga shërbimi cloud, prodhimet enterprise dhe Windows.

Shefi i Canalys, Steve Brazier, sugjeron se Microsoft nuk fiton shumë më pajisjet Surface

the authorE B