Aktuale

Ministrat e PDK-së mungojnë sallën e Qeverisë

Derisa së shpejti pritet të mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës, në sallë kanë hyrë vetëm ministrat e LDK-së por jo edhe ata të PDK-së. Po ashtu në këto momente kryeministri Isa Mustafa dhe kryetari i Kuvendit, Kadi Veseli po mbajnë një takim në kabinetin e kryeministrit.

Mbledhja ishte paraparë të fillojë në ora 10:00./KosovaPress/