Aktuale

Ministri Bushati dënon sulmin terrorist në aeroportin e Stambollit

Ministri i Punëve të Jashtëm të Shqipërisë, Ditmir Bushati dënoi sulmin terrorist të ndodhur në aeroportin e Stambollit.

Në rrjetin social twitter ai shkruan:

“Fuqimisht dënojmë sulmin terrorist në aeroportin e Stambollit. Mendimet tona janë me viktimat dhe familjarët e tyre”, shkruan Bushati duke e shoqëruar shkrimin e tij me dy flamuj turk dhe shqiptar.