Kuriozitete

Misteri i pemës në Vushtrri që po çmend të gjithë (Foto)

Rreth 500 vite thuhet të jetë e vjetër, një pemë në fshtatin Shtruherë, ish Shtitaricë, fshat ky në afërsi të qendrës së qytetit.

Pema gjendet në një zonë më pak të banueshme, por që po bëhet çdo herë e më e frekuentuar kjo zonë, për shkak të kësaj peme karakteristike dhe të zonës së bukur e të gjelbëruar përreth saj.

Kohëve të fundit kjo zonë po shfrytëzohet edhe për pinkik dhe për ecje nga banorët e kësaj zone e më gjerë.

Më poshtë mund të shihni disa foto të këtij peme karakteristike.