ShowBiz

Modelja shqiptare mburret me prejardhjen e saj

Emina Çunmulaj është modelja me të cilën shqiptarët bëhen krenarë. Jo vetëm me arritjet e saj në fushën e modelingut, por ajo ka treguar gjithashtu se ka një zemër të madhe.Prej disa ditësh Emina ka qenë në vëmendje të mediave për bamirësinë që ka bërë duke ndihmuar disa familje të varfra.Ajo po gjendet në Shqipëri për pushime dhe tregon se sa shumë ndjen kënaqësi në atdhe.

Edhe pse ka jetë luksoze prapë është shumë modeste gjë që e karakterizon atë dhe tregon se sa e lumtur është me bashkëshortin dhe vajzën e saj.Mesazhi i saj për vajzat shqiptare është që kur të kesh respekt për veten atëherë te gjithë do të kenë respekt për ty dhe me punë mund të arrihet çdo synim sepse unë i kam arritur të gjitha vetë.