Tech

Monitorët LG nuk punojnë afër Wi-fi-së

Gjiganti elektronik LG ka pranuar se kompjuterët e rinj kanë një performancë të dobët kur vendosen afër ruterit të Wi-fi-së. Monitori LG Ultrafine kushton pothuajse 1 mijë euro dhe është prodhuar për një pamje të jashtme të pajisjeve Mac.

Por klientët kanë vërejtur se monitori ndalej kur ishte afër ruterit të Wi-fi-së dhe kanë publikuar disa komente negative në uebin e Apple.

Ndërsa, LG u përgjigj duke thënë që të ndërrojnë vendndodhjen e monitorit./KosovaPress/

the authorSamir Dalipi