Fun

Mos i hidhni mobiliet e vjetra – ja çfarë mund të bëni me to (Foto)

Shpesh na ndodh që mobiliet të vjetra t’i hedhim, t’ia falim dikujt ose, nëse na kanë kushtuar shtrenjtë, të kërkojmë hapësira ku mund t’i ruajmë.

Por, me pak fantazi mund t’i rikthejmë funksionale, duke u dhënë një “fytyrë” tjetër.

Në këtë mënyrë shmangim kostot e blerjeve të reja apo grumbullimin e mobilieve të vjetra në këndet e shtëpisë.

Dhe për më tepër, do të kemi në shtëpi diçka që pjesërisht e kemi bërë me duart tona.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19