Kuriozitete

Mos u tensiononi: Kështu mund ta hapni derën e makinës kur keni harruar çelësin (Video)

Edhe pse rrallë, ndodhë që secili nga ne mund t’i harrojmë çelësat e veturës brenda dhe ta kyçim derën.

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun. Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bezdisshme për secilin nga ne. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe ekziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyrën e thjesht për shkyçjen e derës.

the authorSamir Dalipi