ShowBiz

Motrat Kardashian mësojnë si të jenë nëna të mira

Kim Kardashian me motrat e saj Khloe dhe Kourtney kanë mësuar më shumë për prindërimin e planifikuar dhe këtë përvojë e kanë treguar në emisionin e tyre

Fansat e Keeping Up With The Kardashians kanë qenë deri me tani dëshmitarë për lindjet e tyre, pushimet dhe debatet në familje.

Por, episodi i radhës i paraqet Kim, Khloe dhe Kourtney Kardashian duke folur për një temë prindërimi.

Në këtë rast ato flasin për planifikimin familjarë dhe për atë se si të bëhen prindër të suksesshme të fëmijëve të tyre. /GazetaExpress/

the authorE B