Aktuale

Muri u rrënua (Foto)

Pas rreth një orë punimeve muri në Mitrovicë është rrënuar. Qytetarët nga të dyja pjesët janë tubuar për të shikuar rrënimin e murit. Ata po qëndrojnë të qetë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

Ndërkohë që vërehet numër i shtuar i Policës së Kosovës, sidomos në anën jugore të urës, të cilët nuk po lejojnë qytetarët që t’i ofrohen urës.

Muri është rrënuar pasi Qeveria e Kosovës dhe Komuna e Mitrovicës verore nënshkruan marrëveshje për të hequr këtë mur dhe ndërtuar një shëtitore për këmbësorë./KosovaPress/

the authorSamir Dalipi