Aktuale

Murtezaj: Tërheqja e aplikimit për Interpol, seriozisht e gabuar

Ish-zëvendësministri i Punëve të jashtme nga radhët e LDK-së, Valon Murtezaj, ka fajësuar Qeverinë aktuale për mospranimin e Kosovës në Interpol

“Pasoja e parë e Qeverisë aktuale në marrëdhëniet ndërkombëtare.

Po të ishte Qeveria e udhëhequr nga LDK dhe Kryeministri Mustafa, sot Republika e Kosovës do të ishte anëtare e Interpolit.

Tërheqja nga aplikimi ishte e gabuar seriozisht”, ka shkruar Murtezaj në profilin e tij në Facebook.