Rajon & Botë

NATO: Nuk kemi plan sekret për Ballkanin Perëndimor

Zyrtari i lartë për Rusi dhe Ballkanin Perëndimor për diplomaci publike, Robert Pscel, vlerësoi sot se rajoni po ecën në drejtim të duhur pasi që të gjitha vendet dëshirojnë të bëhen anëtare të Bashkimit Evropian.

Ai tha se NATO nuk preferon ndonjë vend në llogari të tjerëve, duke vlerësuar se integrimet evropiane duhet t’iu sjellin dobi të gjithëve.

the authorE B