Sport

Në Bosnje ndodh protesta më interesante e vitit ndaj gjyqtarit

Një protestë e dukshme dhe e bujshme kundër gjyqtarit, Sanel Silic, fajtor që kishte penalizuar njërën nga skuadrat dhe sipas dëshmitarëve, kishte qeshur në formë ironike përballë stolit që protestonte.

Në këtë mënyrë, futbollistët e Bosna Visoko, skuadër në kategorinë e dytë boshnjake, kanë vendosur të ndalin lojën.

Ata janë ulur në terrenin e lojës, kur shifrat e rezultatin ishin 1-0 për Zvijezda.

Por vendasit vazhduan të luajnë duke shënuar edhe golin e dytë, e më pas të tretin, pa e vrarë mendjen për kundërshtarët që ishin ulur në tokë.