Rajon & Botë

Në këtë shtet të Ballkanit po bie borë sikur të ishte ditë dimri!

Pas dy ditëve të erërave dhe shiut, Kroacia dhe Bosnja dhe Hercegovina janë përballur me probleme të mëdha përmbytjesh, shkruan AlbanienShow

Drama më e madhe zhvillohet në pjesët qendrore të Kroacisë dhe në veri të Bosnjës dhe Hercegovinës. Në afërsi të Karlovacit në Kroaci, një fshat i tërë është nën ujë, dhe në veri të BiH, disa vendbanime janë të prera plotësisht. Në zonën e Novi Grad në Republikën Srpska, lumenjtë u përmbytën dhe disa familje u përmbytën.

Por ajo e cila ka befasuar banorët e e qytetit Drvar, në Bosnje sot është bora e cila ka rënë.

Më poshtë, AlbanienShow sjell pamje nga këto shtete ku janë përmbysur disa zona.

the authorBurbuqe Metolli