Aktuale

Në këto zona do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte.

Prishtinë

1

Më  01.08.2016,  në NS 110/10 kV  Prishtina 5  do të shkyçet:

Dalja 10 kV J5 Bardhoshi (13000001) nga  ora 10:00  deri ne ora  16:00.

Gjatë  kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi, Bërnica e Ulët, Truda, Sinidolli.

Arsyeja e shkyçjes: pastrimi I trasesë pranë largpërçuesit.

2.

Më  31.07.2016 ( e shtunë), në  NS 35/10 kV Drenas  do të shkyçet:

Dalja 35 kV per  TS 35/10kV Gurthyesi-Çikatovë (16022000)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurthyesi-Çikatovë, Gurthyesi-Kalaja e Drenicës dhe Gurthyesi-Mineral.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i transformatorëve matës rrymor në 35kV.

3.

Më 31.07.2016   në  TS 110/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J22 Preoci (10000001)  nga ora 06:00 deri në orën 08:00

Gjatë kësaj kohe pa energji do të mbesin: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Shkyçja bëhet për shkak të kyçjes së trafostacionit të ri në rrjet.

Pejë

1.

Më 30.07.2016 në NS 110/10(20) kV Istog do të  shkyçet:

LP 10 kV Oniks (54000003) prej orës 09:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubrava, Dobrusha, Caralluka, Lubova, Banja, Baica, Orrobërda, Kaliqani dhe Kamenica.

Arsyeja: pastrimi i trasesë në Carallukë ku tre lisa janë në mes të përçuesve të largpërçuesit 10kV.

2.Më 01.08.2016  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Radavci  (50000004)  prej orës 11:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: pastrimi i trasesë 10kV.

Ferizaj

1.

Më 01.08.2016 në NS 110/6 kV Han i Elezit do të shkyçet :

Dalja 6 kV Hani i Elezit( Kolonija) (42000001)  prej orës 10:30 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Kolonija, Hekurudha, Shkolla fillore dhe TS Jahja Kuka.

Dalja 6kV Glloboqicë (42000002)  nga ora 11:30 deri në orën 12:30.

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja e re, lagjja Maliq, lagjja Bravë, pjesa nën hekurudhë, Sheqishta, Kriveniku, Rezhanci, Huneli, Hasallart, Goranca, IPKO, VALA, Glloboqica, Lumajt, Kodralia, Dogana-Policia, Gurthysi Muhametit, Fabrika Suxhukut Uka.

Dalja 6kV SHARR SALONITI (42000003)  nga ora 13:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do te mbesin: Fabrika e Salonitit & Kosova Plastin.

Dalja 6kV PALDENIC (42000003)  nga ora 14:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin: FSK-ja, lagjja e Jasharëve, Uji i Thartë, Kashani, Gurthyesi Bajram Aliu, Axhant, Dremjaku,  Paldenica, Binca, Ujësjellësi Bince.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kyçjes-shkyçjes etj.

2.Më 01.08.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sllovia (41000003)   nga ora   12:00 deri në orën 14:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratin, Gushtericë, Livagëj, Smallushë, Qollapek, Gllavi[cë dhe Marevc.

Arsyeja e shkyçjes: dislokimi i përhershëm i LP 10kV në Km 16+.700.00, rruga për Gadime.

3.

Më 01.08.2016 në NS-35/10kV-BADOVC do të shkyçet:

Dalja 10kV-Janjeva  (10014011)  nga ora 09:00 deri në 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Janjeva, Shashkovci,Teqja, Shushica, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme si dhe konsumatorët komercialë të kësaj daljeje.

Arsyeja e shkyçjes: pune e planifikuar, kyçja e linjës së re 10kV, gjatësia 1.5 km nga Shushica deri afër Metalikut.

4.

Më 01.08.2016 në NS 35/10 kV Kaçaniku do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pylltaria (40043004) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Runjeva, Lagjja e Re, Llanishta, Gjurgjedelli, TS Bashkim Topojani, Samakovë, TS Hekurudha-Pompat e Ujit etj.

Shkyçja bëhet për shkak të pastrimit të trasesë.

Gjakovë1.

Më 31.07.2016 në TS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dragobili (82082006) prej orës 10:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

Arsyeja: realizmi i projektit “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2015“, LOT 8 Gjakova për arsye të ndërrimit të konzollave./Gazeta Express/