Aktuale

Në LDK mbërrin një letër nga Albin Kurti

Në Lidhjen Demokratike të Kosovës ka arritur një letër nga Lëvizjes Vetëvendosje.

Letra e cila fillimisht është dërguar në Kuvend, është sjellë në selinë e LDK-së nga asistentja e saj në Kuvend.

KTV-ja merr vesh se kjo letër është një kërkesë e kryetarit Albin Kurti drejtuar LDK-së, për t’i dhënë epilog situatës së krijuar.

Në anën tjetër në selinë e LDK-së, që nga mesdita ndodhet kryetari i saj Isa Mustafa dhe disa deputetë nga kjo parti.