Rajon & Botë

Në Munih shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Në Munih, autoritetet kanë shpallur gjendje të jashtëzakonshme pas sulmit në një qendër tregtare.

Policia në Gjermani ka konfirmuar se të paktën 6 persona janë vrarë dhe dhjetëra të tjerë janë të plagosur.

Ndërkaq, si pasojë e sulmit autoritetet kanë ndaluar qarkullimin e autobusëve, trenave dhe tranvajeve, për shkak të frikës se mund të ketë sulme të tjera.