ShowBiz

Në serial ka një jetë të tmerrshme! Por, shikoni si duket Selma në jetën reale!

“Deti i jetës sime” është ndër serialet më të shikuara turke më të shikuara për momentin në Kosovë
Ngjarje e personazhe të ndryshme të cilat na bëjnë që mezi të presim episodin e radhës.

Një personazh mjaftë interesant dhe i dashur për publikun është edhe “Selma” e cila ka rolin prej një vajze të vuajtur e cila përndjeket nga familja për t’u vrarë, sepse është dashuruar në njeriun e ‘gabuar’ sipas tyre.

Sabahat Kumas është emri i aktores që po luan rolin e Selmës në serial

Siç thash aty mund të shohim një vajzë të lodhur nga vuajtja, por e tillë nuk është edhe në jetën reale.

Ajo është një vajzë tejet e bukur dhe atraktive, e këtë mund ta shohim edhe në disa fotografi të saj.

Për më tepër shikoni vet pamjet që iu sjellim më poshtë…/ORAvip