Kuriozitete

Nëna e kishte harruar FB hapur, ajo çfarë pa vajza e saj u shokua (Foto)

Rrjetet sociale kanë marrë një hov të madh dhe ndikim të jashtzakonshëm në jetën e njerëzve, shkruan revista Kosovarja.

Një ditë një vajzë, identiteti i të cilës nuk u bë i ditur, të hyri në laptopin e saj dhe e gjeti të hapur llogarinë e nënës së saj në Facebook, me ç’rast e kuptoi se ajo ishte në aferë seksuale me shumë partnerë.

Fotot nudo e bënë atë të shokohet dhe të mos njohi më nënën e saj, me ç’rast vendosi të heq dorë totalisht.

Nëna e saj nuk kishte dashur më ta shoh atë me sy, dhe në rrjetet sociale ajo kishte shkruar se “nuk di më se çfarë të bëj e as ku të shkoj” .