Fun

Nëna ia heq pelenën djalit për ta zbuluar se ia kanë bërë synet pa dijeninë e saj

Një nënë e ka përshkruar ankthin që e kishte përjetuar kur e kishte zbuluar se i biri i saj ishte bërë synet pa pajtimin e saj.

Gruaja, nga Nottingham, ka thënë se pasi që ia kishte hequr pelenën të birit e kishte parë të mbuluar në gjak dhe ishte shqetësuar aq shumë saqë i ishte dashur të dilte nga dhoma.

Ajo ka treguar se ka katër vjet që lufton me autoritetet për të ndërmarrë aksion për këtë.

Tre persona janë arrestuar, përfshirë dhe një 61-vjeçar, që besohet se është doktor, nën dyshimin se kanë qëllimisht shkaktuar dëmtim të rëndë trupor.

“E hapa pelenën dhe përfundova duke u detyruar të dal nga dhoma sepse u ndjeva e tmerruar,” ka thënë ajo, e cila nuk ka dashur të identifikohet.

“Ishte thjesht e tmerrshme, kishte shumë gjak në të,” ka thënë ajo.

Djaloshi ishte bërë synet në korrik të vitit 2013 kur ishte vetëm tre muajsh, dhe po qëndronte me gjyshërit nga ana e babait, të cilit janë myslimanë.