Aktuale

Nisi zyrtarisht fushata për zgjedhjet lokale

Tashmë zyrtarisht ka nisur fushata për zgjedhjet lokale.

Kanë qenë Partia Demokratike e Kosovë dhe Aleanca Kosova e Re, që fushatën e kanë nisur saktësisht në orën 00:00.

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje fushatën do ta hapin sot rreth orës 17:00, njëra në Prishtinë e tjera në Prizren.

Zgjedhjet lokale do të mbahen më 22 tetor.

the authorE B