Aktuale

Nisma uron Bajramin e Madh

NISMA për Kosovën, me rastin e përfundimit të Muajit të Shenjtë të Ramazanit, gjithë shqiptarëve të besimit islam, u uron festën e Fitër Bajramit.

“NISMA për Kosovën, uron që mirësia, solidariteti dhe paqja të jenë përcjellëse e motivuese për një jetë më të mirë për të gjithë ju dhe familjet tuaja”, thuhet në një komunikatë për media të Nismës./KP