Aktuale

Një i vdekur dhe 11 raste të reja me koronavirus në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24 orësh për gjendjen me pandeminë Covid-19.

Gjatë kësaj kohe janë shënuar 11 raste të reja me koronavirus.

Po ashtu gjatë kësaj kohe është shënuar një rast i vdekjes dhe janë shëruar 109 persona. /ATV