Tech

Një lajm i mirë për adhuruesit e iPhone

Është shkruar mjaft shumë për praninë e telefonit iPhone X dhe problemet me rezerva.

Apple thuhet se është duke pasur telashe me rezervat e telefonave dhe se ekipi ka shtuar prodhimin e pajisjeve.

Megjithatë, sipas DigiTimes, Apple përfundimisht ka rregulluar problemin me modulin 3D.

the authorE B