Aktuale

Një rast i dyshuar për koronavirus shtrihet në Klinikën Infektive

Një person i dyshuar me koronavirus gjendet i shtrirë në Klinikën Infektive të Qendres Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Lajmin e ka konfirmuar ministri i Shëndetësisë Arben Vitia.

Ai tha se brenda dy orësh do të dihet rezultatet lidhur me rastin.

I pari i Shëndetësisë nuk dha detaje më tutje.

Edhe të shtunën ka qenë një rast, por që rezultatet ishin negative.

the authorGazetaKNN