Sport

Një sinkronizim spektakolar (Foto)

E ndërsa Lojërave Olimpike “Rio 2016” po u vjen fundit, audienca ka mbetur e shokuar dhe e habitur nga veprimet e pabesueshme të notareve të sinkronizuara ndërsa ato vinin në pah uniformitetit e shkëlqyer mbi dhe nën ujë.

Ky është një sport që pak e kuptojnë, por misteri duket se ka shtuar spektaklin ndërsa miliona janë vënë para ekraneve të televizionit për të ndjekur këtë spektakël nga pishinat e Rios, transmeton TCh.

Shumë prej shikuesve kanë postuar në rrjete sociale rreth këtyre atletëve brilante, madje shumë duke pyetur se si vlerësohet më i miri.

1471579754_Ruset1471579809_kinezet1471579834_Ukrainaset1471579842_Japonezet1471579863_Brazilianet1471579875_Australianet1471579892_Itali1471579912_3760161700000578-3747908-image-a-41_1471555408452 (1)1471579928_3760729500000578-3747908-image-a-13_1471557590339 (1)1471579943_3760A89800000578-3747908-image-a-16_1471557623932 (1)1471579950_375ECA1600000578-3747908-image-a-33_1471555380562 (1)