Rajon & Botë

Njeriu që është ‘mbret’ i parave të falsifikuara

Tashmë nuk është më sekret që shumica e parave që shihni në filma ose video muzikore është e rreme.

Por ajo që vërtetë mund t’ju befasojë është se pjesa më e madhe e saj vjen ka vetëm një burim.

Rappaport, me kompaninë e tij RJR Props filloi nëntë vjet më parë si një dyqan me shërbim të plotë, por specialiteti i tij ishte realizimi i parave të rreme.

Siç mund ta dini, marrja e parave të rreme është një përpjekje që monitorohet nga autoritetet federale, kështu që Rappaport duhet të jetë tepër i kujdesshëm për të siguruar që paratë e tija falso kurrë nuk e bëjnë atë në qarkullim.

Sidoqoftë, kur paratë falso të tij përdoren në e videot rap dhe janë shfaqur në mbi 175 filma dhe shfaqje, vlen të mendojmë se Rappaport është “mbreti” i parave falso.

the authorBurbuqe Metolli