Tech

Njihuni me kompjuterin më të vogël në botë [FOTO]

Ky kompjuter të cilin mund ta mbani në xhepin tuaj vjen me sistemin operativ Windows 10.
Me 2GB RAM, WiFi dhe Blooetooth të integruar, Sirius B përballon pa problem të gjitha punët e përditshme që kryeni në kompjuterin tuaj personal, transmeton Express. Krejt çfarë ju duhet është një ekran me port HDMI si dhe një prizë për ta vënë në rrymë.

Të integruar ka 32GB hapësirë për të ruajtur dokumentet dhe aplikacionet tuaja si dhe dy porte USB, një port HDMI, lexuesin e kartelave të memories Micro SD si dhe Audio in dhe out.

Mini kompjuteri Ockel Sirius B Windows 10 vjen me çmim prej vetëm 190 USD.

the authorE B