Aktuale

Normalizohet gjendja në Mitrovicë, të gjitha rrugët janë të kalueshme (Foto)

Ndonëse në tërë komunën e Mitrovicës e në veçanti në rajonin e Shalës së Bajgorës po mbretëron acar i vërtetë, pothuajse të gjitha rrugët kryesorepërfshirë edhe ato dytësore, të dielën janë bërë të kalueshme, ka njoftuar komuna e nëpërmjet një komunikate për media.

Ndonëse rrugët janë bërë të kalueshme, në qytet dhe rrethinë gjatë ditës së djeshme por edhe sot ka pasur mungesë të energjisë elektrike.

the authorSamir Dalipi