Tech

Nuk dini si t’i vendosni zinxhirët makinës? Kjo video do t’ju ndihmojë shumë

Bora dhe akulli janë një ndër shkaktarët kryesorë të aksidenteve që ndodhin në dimër. Ndaj dhe është e këshillueshme që të përdoren zinxhirët në akset ku dëbora ka shtruar, por një pjesë e mirë e shoferëve nuk dinë se si t’i vendosin.

Për këtë mund t’ju ndihmojë kjo video, e cila tregon me detaje nxjerrjen e zinxhirëve nga kutia dhe vendosja tek gomat.

Vendosni zinxhirët për një udhëtim më të sigurt!