Aktuale

Nuk është taksa, këto janë dy problemet thelbësore të Kosovës

Analisti njohur, Bleron Baraliu ka shpjeguar se Kosova nuk ka problem më taksen e vendosur ndaj Serbisë apo edhe heqjen e saj, sipas tij problemet enorme të Kosovës janë arsimi dhe shëndetësia.

Ai në një postim në facebook ka thënë se s”ka nevojë për taksë por për vetëdije.

Postimi i plotë:

A duhet pushteti më obligu (me diktat) qytetarin, apo vet ndërgjegjja e tij, qe mos te blej mall armiku?!

S”ka nevoje për takse, por për vetëdije. Heqne taksen e mbyllni me dry shkollat – deri sa te reflektojmë e t’i bëjmë ne fije si me i eduku njerëzit tane.

Kosova nuk e ka problem kyç taksen, as Serbinë, as ekonominë, as korrupsionin, as infrastrukturën – ne fakt këto janë thellësisht cikërrime!!! Kosova i ka dy probleme enorme, por te zgjidhshme shpejte me vullnet e pune: Arsimin dhe Shëndetësinë. Ministritë tjera lirisht i mbyllni per 3 vjet…

the authorGazetaKNN