Aktuale

Nuk respektuan masat për koronavirus, 41 persona arrestohen në 24 orë

41 persona janë arrestuar në 24 orët e fundit në Kosovë, për “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”, ka njoftuar policia në raportzin 24 orësh

Qyteti me më së shumti persona të arrestuar gjatë 24 orëve të fundit po del të jetë Podujeva, me nëntë persona.

Ndërkohë, gjashtë persona janë arrestuar në Gjakovë, katër në Vushtrri, katër në Klinë, tre në Prishtinë, tre në Pejë, një në Prizren, një në Decan, tre në Rahovec, një në Mitrovicë te Jugut, dy në Leposaviq, një në Mitrovicë të Veriut, një në Han të Elezit dhe një në Obiliq.

Të gjitha arrestimet e raportuara në polici për 24 orë:

Rr. Justina Shkupi, Prishtinë. Është arrestuar i dyshuari i mitur mashkull K pasi që i njëjti nuk i kishte zbatuar masat gjatë epidemisë. Me vendim të prokurorit i dyshuari lirohet  në procedurë të rregullt.

Rr.Hasan Prishtina, Obiliq. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak qe nuk i kishte zbatuar masat gjatë epidemisë. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është lirohet ne procedure te rregullt.

Rr. Agron Rrahmani,Podujevë.  Janë arrestuar dy te dyshuar meshkuj K pasi qe nuk i kishin zbatuar masat gjatë epidemisë. Me vendim te prokurorit pas intervistimit te dyshuarit janë liruar ne procedure te rregullt.

Rr.Agron Rrahmani, Podujevë,. Janë arrestuar dy te dyshuar meshkuj K pasi qe te njëjtit nuk kishin zbatuar masat gjatë epidemisë. Me vendim te prokurorit pas intervistimit te dyshuarit janë liruar ne procedure te rregullt.

Rr.Agron Rrahmani,Podujeve.  Janë arrestuar pesë te dyshuar meshkuj K pasi qe te njëjtit nuk kane respektuar masat gjatë epidemisë. Me vendim te prokurorit pas intervistimit te dyshuarit janë liruar ne procedure te rregullt.

Rr.UÇK-se,Prishtinë. Janë arrestuar dy te dyshuar meshkuj K pasi qe te njëjtit nuk kane respektuar masat gjatë epidemisë. Me vendim te prokurorit pas intervistimit te dyshuarit janë liruar ne procedure te rregullt.

Rr. Haqif Tetova,Gjilan. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak që nuk ka respektuar  vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është lirohet ne procedure te rregullt. 

Rr.Imer Vila,Hani Elezit. Është arrestuar i dyshuari mashkull K pasi qe i njëjti ka kundërshtuar urdhrat e zyrtareve policor duke mos pranuar që të legjitimohet . Me vendim te prokurorit i dyshuari lirohet ne procedure te rregullt.

Rr. Ismajl Kryeziu, Prizren.  Është arrestuar i dyshuari i mitur mashkull K pasi që i njëjti nuk i kishte zbatuar masat gjate epidemisë. Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet ne mbajtje.

Fsh. Tërrstenik, Pejë 28.03.2020-01:30. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K pasi që të njëjtit nuk iu kishin përmbajtur masave  shëndetësore gjatë epidemisë. Të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt dhe janë urdhëruar që të kthehen në fshatin e tyre Stupë i cikli është në Karantinë.

Rr.Bill Klinton,Pejë. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak qe nuk ka respektuar  vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Jashanice,Klinë. Janë arrestuar katër te dyshuar, tre meshkuj K dhe një femër K pasi qe te njëjtit nuk kane respektuar vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. Me vendim te prokurorit pas intervistimit te dyshuarit janë liruar ne procedure te rregullt.

Fsh. Kodrali, Deqan. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak se nuk kishte respektuar vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari në lokalin e tij i kishte shërbyer disa qytetar me kafe të cilët kishin qëndruar në grup. Lidhur me rastin janë njoftuar edhe inspektorët komunal të cilët kanë përpiluar procesverbal. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Ganimete Terbeshi, Gjakovë, 28.03.2020-12:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak se nuk kishte respektuar vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari në lokalin e tij i kishte shërbyer disa qytetar me kafe të cilët kishin qëndruar në grup duke mos mbajte distancë të nevojshme. Lidhur me rastin janë njoftuar edhe inspektorët komunal të cilët kanë përpiluar procesverbal. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr.Brahim Aliaj , Gjakovë. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak qe nuk ka respektuar  vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I njëjti kishte shërbye qytetareve kafe – pije ..  I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Yll Morina, Gjakovë. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak se nuk kishte respektuar vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari në lokalin e tij i kishte shërbyer disa qytetar me kafe të cilët kishin qëndruar në grup duke mos mbajte distancë të nevojshme. Lidhur me rastin janë njoftuar edhe inspektorët komunal të cilët kanë përpiluar procesverbal. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr. Nena Terezë, Gjakovë. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak se nuk kishte respektuar vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari në lokalin e tij i kishte shërbyer disa qytetar me kafe të cilët kishin qëndruar në grup duke mos mbajte distancë të nevojshme. Lidhur me rastin janë njoftuar edhe inspektorët komunal të cilët kanë përpiluar procesverbal. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rr.Sheh Mihedini, Rahovec. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak qe nuk ka respektuar  vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është lirohet ne procedure te rregullt.

Rr. UÇK-së, Rahovec. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak qe nuk ka respektuar  vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është lirohet ne procedure te rregullt.

Rr. Konferenca e Bunjajt, Gjakove. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak qe nuk ka respektuar  vendimin lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është lirohet ne procedure te rregullt.

Rr. Shirë Galica, Vushtrri 28.03.2020-02:20. Janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj K pasi që të njëjtit nuk kishin zbatuar masat e qeverisë gjatë epidemisë. Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar .

Rr. Agim Hajrizi Mitrovicë Jugu (NN). Është arrestuar një mashkull K i cili nuk ka zbatuar vendimin e  Qeverisë së Republikës së Kosovës duke shërbyer me kafe ne një furre buke. I dyshuari pas intervistimit me vendim te prokurorit  është dërguar ne mbajtje .

Rr. Agim Zuqaku Vushtrri. Është arrestuar i dyshuari mashkull K për shkak se nuk kishte respektuar vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës lidhur me masat për parandalimin e virusit COVID -19. I dyshuari në lokalin e tij i kishte shërbyer disa qytetar me kafe të cilët kishin qëndruar në grup duke mos mbajte distancë të nevojshme. Lidhur me rastin janë njoftuar edhe inspektorët komunal të cilët kanë përpiluar procesverbal. I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është liruar ne procedurë te rregullt.

Leposaviq (DN 846-479)28.03.2020-00:05. Janë arrestuar dy meshkuj K/Serb pasi qe te njëjtit gjate kohës kur ishte ndaluar lëvizja e lire e qytetareve , kane prishe rendin dhe qetësinë publike duke thyer disa shishe te qelqit. Me urdhër te prokurorit te njëjtit pas intervistimit janë liruar ne procedure te rregullt te rregullt .(Rasti#2020-YEH-046) 03178

Rr.Kral Petri,Mitrovice Veri(DN-889-493)28.03.2020-23:00. Është arrestuar e dyshuara femër K-Ashkalike pasi qe e njëjta  nuk kishte respektuar vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës. Me vendim te prokurorit e dyshuara lirohet ne procedure te rregullt.(Rasti#2020-SA-066)03211

SPK. Hani i Elezit (EM:752-466). Është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar pasi që nuk kishte zbatuar masat e qeverisë për kontroll në kufi pasi që kishte ardhur nga Bullgaria përmes Maqedonisë. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në Karantinë dhe , rasti në procedurë të rregullt.

Leposaviq. Janë arrestuar dy meshkuj K pasi qe te njëjtit gjate kohës kur ishte ndaluar lëvizja e lire e qytetareve, kane prishë rendin dhe qetësinë publike duke thyer disa shishe të qelqit. Me urdhër te prokurorit te njëjtit pas intervistimit janë liruar ne procedure te rregullt te rregullt .

Rr.Kral Petri, Mitrovicë Veri. Është arrestuar e dyshuara femër K pasi që e njëjta  nuk kishte respektuar vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës. Me vendim te prokurorit e dyshuara lirohet ne procedure te rregullt.

the authorGazetaKNN